12 07 09 - 17:11
Gepost door: admin
Nepspoedwoonruimtesite
Grmblhmpf. In het aanbod van tientallen sites die je zeggen een huurwoningaanbod te hebben, had ik er eentje uitgekozen. Eentje, omdat je voor alle sites iets moet betalen en ik het niet de liquide middelen heb om overal ingeschreven te staan. Ik koos voor spoedwoonruimte.nl. En dat was helaas een verkeerde. Ze zijn nep, vals en verdienen geld aan mensen die woonruimte zoeken, terwijl ze niks in de aanbieding hebben. Bij hun betaling bleek dat ze vallen onder Forsyth Marketing Promotion. Toen na betaling bleek dat hun mailadres onbereikbaar is, ben ik verder gaan zoeken en ergens in een forum in 2008 zie ik al dat mense het erover hebben. Toch hebben ze nog steeds vele advertenties op marktplaats staan.
Kan er nou niks tegen deze nepsites gedaan worden? Er zijn er vast nog veel en veel meer en ik weet niet welke er wel te vertrouwen zijn..
zeven reacties
Kaat (URL) - 12-07-’09 22:08
Stephanie (E-mail) (URL) - 15-07-’09 18:59

Pyta (E-mail) - 12-07-’09 19:56